Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@10:11:00 GMT

زالی: بیمارستان هوشمند نیاز کشور است

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۲۷۰۱۹

به گزارش ایرنا، دکتر علی رضا زالی روز پنج شنبه در مراسم افتتاح بخش ICU ویژه کرونا و پاویون دستیاران بیمارستان دکتر لبافی نژاد با بیان این که از نظر مدیریتی یک بیمارستان هوشمند یک مرکز بیمار محور است، بیمارستان لبافی نژاد را مشتری مدار، محور مدار، فرایند مدار ذکر کرد که در حد اعلا به خدمات  رسانی به بیمار می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پتانسیل بالا و ظرفیت های بیمارستان لبافی نژاد در حوزه های درمانی و آموزشی و پژوهشی؛  وجود دو پژوهشکده در این مرکز آموزشی را منحصر به فرد دانست.

فرمانده ستاد مدیریت مقابله بیماری کرونا گفت: خدمات آموزشی و تحقیقاتی تناقضی باهم نداشته و خدمت به مردم به خوبی انجام می‌شود. اولین پژوهشکده چشم در بیمارستان لبافی نژاد راه اندازی شد و به زودی پژوهشکده اورولوژی در این بیمارستان فعال می‌شود.

زالی،  بیمارستان لبافی نژاد را دارای توانایی فوق العاده بالایی برشمرد که می تواند به عنوان یک مدل جامع برای ایجاد یک بیمارستان هوشمند استفاده شود و افزود: با توجه به  گام های آغازینی که در این مرکز برداشته شده است با یک طراحی و معماری مناسب بیمارستان لبافی نژاد می تواند یک کاندیدای بسیار با کیفیت در زمینه تبدیل به بیمارستان هوشمند باشد.

وی بیمارستان لبافی نژاد را پیس میکر آموزش های مختلفی برشمرد که در حوزه چشم پزشکی و ارولوژی در  کشور انجام می شود و افزود: مایه افتخار است که فرزند این دانشگاه با همت بلند اساتید در پیکره آموزشی و پژوهشی به چنین جایگاه ملی و فراملی رسیده است.

 رییس دانشگاه روحیه جهادی موجود در کالبد بیمارستان لبافی نژاد که منجر به بهره برداری از پروژه های مذکور در زمانی بسیار کوتاه بدون در نظر گرفتن محدودیت ها شد را ستود و خاطرنشان کرد: بدون شکل گیری یک جریان عاطفی مثبت ایجابی بسیاری از رخدادهای مدیریتی ابتر می ماند.

وی عرق درون سازمانی در این مرکز را سرمایه ارزنده ای دانست که مایه افتخار است و نشاط و طراوت و چالاکی هر سازمان را در گروی نیروی انسانی چابک و چالاک دانست که با تعامل و همکاری غرورانگیزی در این بیمارستان شکل گرفته است  و مطمئن هستیم افق های بسیار روشنی در انتظار بیمارستان خواهد بود.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدافع سلامت دکتر زارع جوشقانی به دستاوردهای مبتکرانه وی در حوزه آموزش و درمان و مدیریت جراحی از راه دور اشاره کرد که دانشجویان و بیماران در اقصی نقاط کشور می توانند به اساتید و محتواهای آموزشی این مرکز دسترسی داشته باشند.

زالی این بیمارستان را پیشتاز و پیشقراول در حوزه های علمی و مایه افتخار دانشگاه برشمرد و مشارکت عالمانه آن  در راستای تحقق مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه  کووید ۱۹ را یادآور شد. 

براساس این گزارش بخش ICU  ویژه کرونای بیمارستان لبافی نژاد دارای مساحتی بالغ بر ۱۰۵ متر مربع  و ظرفیت اسمی هفت تخت مجهز به دستگاه ونتیلاتور، ساکشن سانترال و مانیتور است.

بخش مذکور که دارای محفظه ایزولاسیون فشار منفی، دستگاه سونوگرافی و مجهز به تهویه اگزاس و سه دریچه  تهویه هوا منفک از سیستم تهویه مرکزی بیمارستان است، مورد بازسازی فیزیکی کامل دیوارپوش ها و کف پوش با زیرسازی جدا مطابق با استانداردهای بین المللی قرار گرفته است.

همچنین در این مراسم پاویون دستیاران تخصصی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت که دارای مساحت فضای فیزیکی حدود ۴۰۰ مترمربع و مشتمل بر ۹ اتاق دو و سه تخته است. این پاویون مجهز به مبلمان کامل و طراحی داخلی، سیستم وایرلس و اینترنت پرسرعت است.

منبع: الف

کلیدواژه: بیمارستان لبافی نژاد بیمارستان هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان وجود دارد که برای بالفعل شدن این ظرفیت‌ها به تحقیق و توسعه نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، ناصر نجفی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت‌_ در کارگاه آموزشی و پژوهشی مشترک استانداری و نیروهای مسلح، ضمن یاد و خاطره سه‌هزار شهید استان و عرض تبریک پیروزی رزمندگان سپاه و با مشارکت نیروهای مسلح بر رژیم کودک‌کش صهیونیستی، اظهار کرد: قدرت منطقه‌ای و جهانی جمهوری اسلامی در پاسخ اخیر به رژیم منحوس صهیونسیتی مشخص شد.

وی افزود: ایلام مهد پرورش سه هزار شهید، و گذرگاه و قطب اربعین کشور است زیرا ۴۳۰ مرز مشترک با کشور عراق دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان وجود دارد که برای بالفعل شدن این ظرفیت‌ها به تحقیق و توسعه نیاز داریم؛ ایلام استان نوظهور گردشگری در کشور است و در حوزه گردشگری مذهبی نیز استان دارای ظرفیت‌های فراوانی است.

نجفی اضافه کرد: در اربعین حسینی سال گذشته سه میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند و در طول سال نیز به‌ صورت میانگین روزانه بیش از ۱۰ هزار زائر از استان تردد دارند.

وی با بیان اینکه بدون تحقیق و پژوهش نمی‌توان به توسعه و پیشرفت برسیم، تاکید کرد: پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است بنابراین باید به موضوعاتی نظیر هوش مصنوعی بیش از گذشته توجه کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام با تاکید بر اینکه با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری و با استفاده از ظرفیت‌های جوانان می‌توانیم خدمتی به مردم ارائه کنیم، تصریح کرد: در حوزه دفاعی، کشور به جایگاه بسیاری خوبی در دنیا رسیده است؛ بنابراین در سایر در حوزه‌ها نیز باید با استفاده از ظرفیت نخبگان به جایگاه اصلی خود برسیم.

نجفی با تاکید بر لزوم استفاده بهینه از دانش و به کارگیری دستاوردها و نتایج آن در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها، گفت: در دانشگاه‌های استان نخبگان زیادی داریم که باید ضمن استفاده از ظرفیت و دانش این نخبگان، مورد تجلیل نیز قرار گیرند.

سالانه حدود ۳۵۰ هزار پایان‌نامه دفاع می‌شود

امیر سرتیپ حسن عیسوند، رئیس اداره فناوری‌های نوظهور و بدیع ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: شناخت ظرفیت‌های علمی و پژوهشی هر استان بسیار مهم است و در سفرهای استانی هدف بالفعل کردن ظرفیت‌های بالقوه است‌.

وی افزود: نظام اجرای طرح‌ها را تدوین کردیم و هدف اصلی حمایت از پایان‌نامه‌های ارشد و دکترا به صورت کاربردی و هدفمند است.

رئیس اداره فناوری‌های نوظهور و بدیع ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه سالانه حدود ۳۵۰ هزار پایان‌نامه دفاع می‌شود که باید از نتایج این پژوهش‌ها در توسعه و پیشرفت کشور بیش از گذشته بهره گرفته شود، اضافه کرد: نیاز است به استان‌های مرزی و کم‌برخوردار در حوزه فناوری بیش از گذشته کمک شود.

کد خبر 749357

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد